Vad är meningen med livet?
Vad händer efter döden?
Varför finns just jag?
Är bibeln verkligen sann?
Har Jesus verkligen funits?

Kanske tillhör du de som ibland funderar över ovanstående frågor. Som konfirmand får du möjlighet att diskutera detta vidare med andra, men inte bara i teorin. Under konfirmationstiden kommer du få möjligheter att praktiskt hjälpa en annan människa, åka på läger, fira gudstjänst tillsammans mm. Konfirmationstiden börjar någon gång under hösten i åttonde klass.
Den konfirmandgrupp som börjar hösten 2013 blir en sommargrupp. Det innebär att vi börjar läsningen i november med inskrivning den 5 november kl 18.30 i församlingshemmet. Vi börjar med ett lägerdygn och sedan följer gudstjänster och några samlingar under våren - ett par lördagar samt några tisdagar runt påsk - innan vi åker på läger i maj med segelbåten Schalom. När skolan slutat för sommaren följer två veckors intensivläsning i juni samt en vecka i augusti. Vi träffas under vardagarna kl 9 - 12 i församlingshemmet. Konfirmationen blir den 16 augusti 2014.
Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att höra av dig till Johannes Ivarsson 0371 - 58 70 32, johannes.ivarsson@svenskakyrkan.se, eller Nina Palmgren 0371 - 58 70 31, nina.palmgren@svenskakyrkan.se
Nina Palmgren/Johannes Ivarsson
http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?di=36928&refdi=23570